In need of some polish

The razzle dazzle of life

ångestskri mars 15, 2010

Filed under: Uncategorized — Jennifer @ 4:54 e m

Längesedan jag skrev nu men jag är slut. Slut i knoppen, orkar inte. Vet inte hur många gånger som studieuppehåll har flugit genom huvudet på mig de senaste veckorna. Har varit sjuk en hel del och har haft en känsla av otillräcklighet när jag haft svårt att fokusera och känna motivation. Motivation ja…motivation inför böcker som jag skulle kunna kräkas rakt över av äckel! Jag förstår att det är viktigt att känna till inför examensarbetet men att det ska tenteras och sen den där förbannade jävla projektplanen i posterform… JAG TYAR TA MIG FAN INTE! jag har inget, inte det minsta mikroskopiska intresse för vetenskapsteori och att läsa det en tredje gång…nej. Jag har börjat fundera på om jag verkligen är rätt ute med den här utbildningen, det känns som om de flesta har ett större intresse och engagemang än vad jag har. Jag svävar iväg. När jag sitter och kikar på sommarjobb så vill jag skrika rakt ut, jag vill inte sitta på ett socialkontor och banne ta mig om jag vill något annat heller. Eller som att formulera uppsatsämne, jag skiter fullkomligt i socialsekreterarnas uppfattning om sitt eget bemötande av klientgrupperna och liknande frågor. Ett ämne som jag ska hänge mig till i flera veckor vill jag känna något inför, men allt jag känner något inför är inne och trampar på någon annan arena än socialt arbete eller är redan gjort av tidigare studenter. Jag hade behövt semester och ladda hjärnbatterierna. Jag tror helt ärligt att jag hade föredragit att ha valbar kurs denna terminen och kanske fått lite inspiration istället för att gå direkt från praktiken in i vetenskapsmetod och examensarbete. Kan jag bara hålla ihop mina bopålar och hjärnspöken denna våren och klara mig igenom det här så kommer hösten att bli fin.

Jag borde kanske ha fortsatt på min kulturvetenskap istället? Hahaha

Men ljusning, jag satt på biblioteket idag och plockade en massa böcker för inspiration till uppsatsen och hittade en del som det skulle kunna bli något av. Ska dit imorgon igen och gräva ner mig på nytt i hopp om bättring!

Annonser
 

One Response to “ångestskri”

  1. M Says:

    hujeda, ja det är fruktansvärt läskigt men dom förstår nog att man är nervös, hahaha hon sa till och med till mig ”don’t be nervous” ;D Men vi får se hur det går! har du förresten fortfarande kontakt med familjen?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s