In need of some polish

The razzle dazzle of life

sunday night september 14, 2009

Filed under: Uncategorized — Jennifer @ 12:45 f m
Tags: ,

Söndag natt och jag är vaken. Ser på reprisen av Criminal Minds med ett halvt öga och känner mig tröttare än tröttast men tänker hålla ut ett litet tag till. Allt för att fixa en sovmorgon imorgon eftersom jag börjar 15.00 och inte vill vara trött. Helgen har varit fin. Spenderade fredagen var härlig, var ledig hela dagen och fikade med finaste Elin på stamhaket för att avrunda kvällen med henne och Karin och tv kväll. Har ni sett True Blood? Vad som beskrivits som en succéserie är mer av en timmes lång komedi/parodi och ett lysande exempel på dåliga skådespelarinsatser. Ändå kan jag inte sluta kolla, måste se Skarsgård komma in  i serien som en uråldrig viking vampyr och dessutom, hur kan jag motså en timmes humor hur dåligt presenterad den än är? haha

Under lördagskvällen strålade jag och Karin ihop med Mia för en tur till Kristianstad. Började kvällen med middag och jag åt världens godaste potatisklyftor, grillad kycklingfilé, grönsaker och mango-chutney sås ackompanjerat med ett glas vitt. Därefter virrade vi oss bort till Kippers och Harrys för öl och åhh…har inte varit där sen gymnasietiden och då såg det inte ut så här. En fin innergård med uteservering, slingerväxter på de gamla husväggarna, en slinga med nakna glödlampor ovanför oss och grupper av bord att samtala vid. Älskar’t. Kan jag få bo i ett av de där gamla husen och ha det som min innergård? Snälla? Träffade lite underligt folk också men hade underhållande diskussioner och en lyckad kväll. Eftersom jag bor i avkroken Hässleholm så går sista tåget hem 00.50 så kvällen avslutades tidigt, grejen var bara den att tåget körde in på fel spår och stationen i Hässleholm var låst så där stod vi en grupp och kom inte upp från perrongen. Efter att en skånetrafiken snubbe konstaterat att inga tåg var på ingång så blev vi dirigerade att springa över spåren. Kul. Särskilt i högklackat som jag dagen till ära tagit på mig. Tror inte jag burit högklackat på ett halvår, ungefär så länge sen sen jag var ute sist. Alldeles sant! haha Detta året har varit väldigt vitt för min del, någon fest och sporadiskt vindrickande men summa summarum så har det nog varit mitt mest nyktra år sen tonåren. Rätt intressant när jag tänker på det. Är jag på väg att bli min mamma? haha

Även om det inte blev någon stor fylla igår så vaknade jag idag, visserligen utan huvudvärk, men totalt utpumpad av trötthet och det har präglat ungefär hela dagen. Min kropp är inte van vid alkohol längre och reagerar direkt. Ingen skön känsla alls, nästan så jag blev irriterad på min egen slapphet idag och det är inte lite sagt det!;)

Var det någon som såg Kommissarien och Havet ikväll? Mari Jungstedts bok som blivit film. Var den inte lite…ljummen? Och hur distraherande var det inte att flera av karaktärerna spelades av tyskar som dubbats till svenskt tal? Uselt svenskt tal bör tilläggas. Hoppas nästa veckas del blir bättre, jag har ju sett fram emot några söndagskvällar med kriminalfilmen. Fast…jag jobbar nästa helg kom jag på. Heja heja heja.

Mamma håller på och packar inför flytten till det nya huset nästa månad och idag så hittade hon Andy och Mikes konstmappar i ett skåp, ni vet de där samlade bilderna man gjort under skoltiden som man får med sig hem när man slutar? Tror far slängde mitt när han flyttade så mitt finns inte kvar men var väldigt kul att se brödrarnas och vilken skillnad det var mellan dom, hur de valt att tolka temaområden som uppenbarligen varit desamma. Snattade åt mig några bilder som jag planerar att rama in och hänga på väggarna. Barnkonst är inte bara att fnysa åt, en del var riktigt vackert.

Praktik imorgon som sagt och nu blir det beddie time för mig. Godnatt!

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s