In need of some polish

The razzle dazzle of life

knast tal september 9, 2009

Filed under: Vardagligt jumbomumbo — Jennifer @ 11:35 e m

Känns som det är länge sen jag skrev något nu. Gör min praktik på Utredningshemmet just nu och av sekretess skäl och med tanke på hur trött jag är när jag kommer hem så har jag inte så mycket att skriva om det hela. Jag trivs jättebra iallafall än så länge. Slutade halv elva ikväll så jag är ganska mör nu efter några dagar, har ett pass kvar innan helgen och jag längtar längtar längtar efter att få sova och träffa mina vänner, familj och katter som normalt igen. Känner mig som en dålig kattmamma då jag kraschar i säng när jag kommer hem och i princip sticker hemifrån så fort jag vaknat. Mercy är inte nöjd och oerhört mammig för tillfället och Ralf protesterar högljutt. Tur att inte varje vecka ser likadan ut.

Ser fram emot vårt praktikseminarie och föreläsning i slutet av månaden när man träffar klassen igen och får höra hur alla andra har det på sina platser.

Träffade Karin och Elin en snabbis ikväll efter jag slutat och såg på Heroes. Hade missat totalt att det skulle börja igen men upptäckte det som tur var i måndags kväll innan första avsnittet visades. Har insett att jag behöver en inspelningsbar dvd eller on demand grej så jag inte missar mina favoritserier nu i höst som har säsongsstart i början av oktober. Tv junkie? jajamän. Jag kanske ska passa på och kicka det beroendet?

Köpte ett par träningsskor och annat nödvändigt krafs nu i veckan och det sved i hela mig att behöva lägga pengar på ett par silja line båt-skor från Nike…fy fan..varför måste löparskor vara så in i helvetes fula? eller är det bara mitt otränade öga som lider?

Känner att jag har svårt att varva ner när jag kommer från praktiken, tankarna snurrar och mitt sätt att tänka och formulera meningar i huvudet är inte som det brukar efter några timmar. Jag känner mig knastig. Ska lägga mig nu och njuta av SOVMORGON imorgon…ingen klocka ska ställas vilket ska bli fruktansvärt skönt! På återseende!

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s