In need of some polish

The razzle dazzle of life

I’m good I’m gone februari 13, 2009

Filed under: Musik,Uncategorized — Jennifer @ 3:41 e m
Tags: , , ,

Sitter här med min finfina psykologibok och mina anteckningar, har begravt dem under datorn, bara för ett litet ögonblick, för ett litet andetag.

Jag är körd. Jag vet inte när jag kände ångest för en tenta så starkt som för denna. Det lustiga är att egentligen så är det det här ämnet som jag behärskar, som jag förstår på djupet…men att omvandla det i tabeller, ålderskategorier och fina system…näh, no can do magistern!

Vet ni, idag är det 6 dagar till London bara. Det är okej, ni får uttrycka er avundsjuka.hehe.

Mycket som ska hinnas fixas innan avfärd, måste inhandla saker till mina fyrfotingar där hemma och till fyrfoting-passerskan, ska sy upp en kappa och sy den där kjolen som legat och gnagt länge nu. Måste storstäda och eliminera allt damm och så mycket katthår som möjligt men det får bli post-tenta! finns inte en chans att jag hinner nu.

Jag sitter hemma hos mor idag. Här är befriande tyst, alla är ute ur lägenheten och jag får vara ensam med mina tankar och min…bok.blärk. Hon har ställt fram ett fint ljus på bordet här, jag vet inte varför men det påminner mig om när man gick i lågstadiet, satt i sin bänk och vid advent så tog alla vi med oss en ljusstake o hade på vår bänk medan vår fina fröken Karin läste högt ur julevangeliet varje morgon till ljuset av enbart fladdrande stearinljus. Gjorde ni det också? Det var så fint på min skola, vi gick i den gamla skolbyggnaden, den som även min gudfar gått i när han var en liten pojke, med en stor stentrappa upp, höga fönster med breda smygar som man kunde sitta i. Ett visst eko av skor och rop. En skolgård med en snurra. Jag har fina  minnen därifrån.

Pliktkänslan kallar mig tillbaka till mitt måste nu så au revoir sweet ones.

För att jag fortfarande älskar henne och för att hon spelas i mina öron, just nu.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s