In need of some polish

The razzle dazzle of life

sömnlös november 5, 2008

Filed under: Nosprytt — Jennifer @ 2:08 f m
Tags: ,

Åh om jag bara kunde somna! klockan är tio i två på natten nu och jag är klarvaken. Får verkligen skylla mig själv för att jag tog en powenap när jag kom hem som eskalerade i en fullfjädrad nap på tre timmar efter att ha tryckt av alarmet i vanlig ordning. Jag blir så trött på mig själv. Valvakan är på i bakgrunden, finns ju absolut inget annat på tv att titta på även om jag börjar bli trött på alla expert tyckare hit och dit. Ge mig bara resultatet tack. Tycker det är ofantligt roande och aningens sorgligt dock med all denna hysteri runt det amerikanska valet när våra egna val inte får lika mycket uppmärksamhet men jag är ett eko av alla de andra tyckarna ; det är dags för en demokrat igen, kom igen baracken, det här fixar du!

Varit hemma hos Elin ikväll och hängt över te och kanalbullar, mucho nice! blir så där handikappat uttråkad och ensam emellanåt nu när Karin inte bor hemma, samtidigt tror jag att det är nyttigt för mig, well…för mina studier iallafall.

Mercy fyller 4 år imorgon, ska firas med tonfisk och räkgelé och lite torkade sardiner. Mercedes favorit.

Mercy

Mercy

Dagens introduktionskurs var bra, vår föreläsare undervisar på ett bra sätt och visar värme och medmänsklighet som jag ser som en fördel i vårt framtida yrke. Känns skönt att äntligen få känna lite på det vi faktiskt ska jobba med och slippa forskningsdelen som har upptagit stora delar av vår utbildning så här långt. Åt lunch med Lisa, Agnetha och Sverker idag, är intressant att umgås med sådana som man i vanliga fall inte hänger med, drog en massa dåliga skämt och lunchen flög iväg. Bra bra.

Sitter och läser olika londonbloggar nu, kom in på en tjejs blogg som jag kommer ihåg från min tid i london och åhhh vad jag retar mig fortfarande, verkligen irriterar mig och jag känner henne inte ens. Vissa människor bara provocerar med sina korkade åsikter. Jag saknar iallafall London ofantligt mycket, ibland undrar jag vad tusan jag gör här, varför stannade jag inte i London där till och med vardagen var av en helt annan klass. One day..one day..

Ska försöka lägga mig och sova nu snart, får läsa lite i en bok som jag började på igår, en alkoholists upplevelser om hennes egen sjukdom och hur den har påverkat hennes liv och omgivning. Är inte säker på att jag gillar sättet den är skriven på, den känns hattigt och ryckigt ihopsatt men kanske det är meningen att det ska ge en mer genuin känsla av en vanlig människa. Störigt är det iallafall men ämnet är intressant och boken är tunn så det ska vi nog klara!hehe Ska kila ner till biblioteket imorgon efter lunchen med Elin och se om jag hittar Sylvia Plath’s dagböcker. Blev påmind om henne idag och eftersom jag älskar The Bell Jar så är det väl inte mer än rätt att ta upp henne igen nu när jag har lite tid över.

Godnatt.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s